Istoria cafelei
Cafea Vietnam „Nevastuica”

Dragii mei,

Am primit o nouă cafea din îndepărtatul Vietnam ce are o poveste și tradiție frumoasă în cultivarea cafelei. Francezii au introdus la începutul anilor 1920 arbori de cafea în zonă, plantându-i pe muntele central al Vietnamului. De atunci, fermierii locali au dezvoltat tehnici de creștere și fertilizare pentru a produce o cafea excepțională, Vietnamul devenind al doilea cel mai mare exportator de cafea din lume după Brazilia.

Cafea Vietnam Treasure

Astăzi, pe lângă tipurile populare de cafea din Vietnam Robusta sau Moka, o cafea preferată este denumită în mod interesant “Cafeaua Nevăstuică”. Potrivit consumatorilor de cafea locali, “Nevăstuica” este rezultatul selecției celor mai bune boabe de cafea cultivate în zonele apropiate orasului Da Lat și la poalele Muntelui Lang Biang. Aceasta este cafeaua pe care și noi tocmai ce am primit-o boabe verzi și am inceput imediat prajirea ei.

Pot să vă spun că este într-adevar deosebită, o cafea 100% Robusta cu un conținut mare de cofeină, de două ori mai mare decât în boabele Arabica, având o aromă proprie puternică și îndrăzneață.

Ca de obicei, respectăm regula casei: AZI primim comanda, MÂINE pleacă proaspăt prăjită spre dumneavoastră.

Puteti avea reducere de 15% folosind Codul Promo: VIETNAM2021.

De asemenea, am primit următoarele noutăți:

  • ciocolată caldă Pina Colada
  • cafea KAYMAK Cappuccino
  • cafea fără cofeină KAYMAK Tiramisu

Va așteptăm în magazinul nostru online: www.treasureceaicafea.ro

Cafea Vietnam Treasure
Cafea Vietnam Treasure